Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Χιλιάδες επισκέπτες στην 8η Γιορτή Κάστανου και Τσίπουρου. Φωτογραφίες.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 8η Γιορτή Κάστανου και Τσίπουρου που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής  σε συνεργασία με τον Δήμο Αρταίων, την ΠΕ Άρτας, το Επιμελητήριο Άρτας, τους φορείς του Χωριού και με σύμμαχο τον....
πολύ καλό καιρό.
Επισκέπτες απ όλους τους νομούς της Ηπείρου, την Αιτωλοακαρνανία, τα Τρίκαλα, την Λευκάδα κλπ κατέκλυσαν κάθε χώρο του κέντρου του Χωριού, όλα τα καταστήματα ακόμη και αυτά των γύρω Χωριών.
   Είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ψητά  κάστανα, τσίπουρο της περιοχής, τηγανίτες, που πρόσφερε ο Σύλλογος,  να προμηθευτούν ψητά κρέατα, τοπικά εδέσματα, τοπικά  προϊόντα και να διασκεδάσουν με την ζυγιά του Ηλία Πλαστήρα. Ο Μουσικοφιλολογικός Όμιλος Καρυάς Λευκάδος" Ο ΑΠΟΛΛΩΝ" εντυπωσίασε με τον χορό και τα δρώμενα του.
    Συγκινητική όπως πάντα η συμμετοχή και η προσφορά των εθελοντών τόσο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας  κυρίως κατά την ημέρα της εκδήλωσης και πολύ χρήσιμο τελικά το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που μετέφερε επισκέπτες από και προς την Περιφερειακή οδό.
   Παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Άρτας κ. Γεώργιος Στύλιος, ο Αντιπερειφερειάρχης  κ. Βασίλειος Ψαθάς, Ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Χρήστος Παπάζογλου, Περιφερειακοί - Δημοτικοί -Τοπικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι Οργανώσεων και Συλλόγων.
Ευχαριστούμε τους Βαγγέλη Κούσουλα, Ιωάννα Καραμάνη, Λεωνίδα Πλακούτση, Αντώνη Κοντό και το http://e-maistros.gr/για το φωτογραφικό υλικό.







































Δεν υπάρχουν σχόλια: