Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Χοροεσπερίδα και κοπή πίτας της Αδελφότητας. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

    
    Οι Ροδαυγιώτες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του ΔΣ της Αδελφότητας τους για το καθιερωμένο ετήσιο αντάμωμα και κατέκλυσαν την αίθουσα του Ξενοδοχείου «ΑΜΑΛΙΑ» στο Σύνταγμα, χθες Κυριακή (12.30 -18.00). Τους προσφέρθηκε καφές, τσάι, φαγητό, ποτά και.......
διασκέδασαν με λαϊκή και παραδοσιακή ορχήστρα. Η χωριανή μας Κατερίνα Κατσίγιαννη με το τραγούδι της έδωσε ξεχωριστό τόνο στην διασκέδαση.
    Η αδελφότητα για την κάλυψη των εξόδων αναγκάσθηκε να κάνει και λαχειοφόρο αγορά με δώρα που πρόσφερε η ίδια αλλά κυρίως επαγγελματίες Ροδαυγιώτες και φίλοι της Ροδαυγής.
    Το φλουρί της βασιλόπιτας το κέρδισε η κ. Βίκυ Μακρογιάννη και αντιστοιχούσε σε κρυστάλλινο μπουκάλι ουίσκι με 6 κρυστάλλινα ποτήρια προσφορά της κ. Ελένης Καραγιάννη (κόρη Βάσως  Ευαγγ. Πλαστήρα)
    Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας κ. Βασίλης Οικονόμου στον χαιρετισμό του μετά τις ευχαριστίες και τις ευχές του, παρουσίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας, υποσχέθηκε προσπάθεια για επιτυχία στο έργο της και εξήρε την τάξη και την εύρυθμη λειτουργία της Αδελφότητας ως αποτέλεσμα της Διοίκησης του κ. Αλκιβιάδη Γιολδάση.
    Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Πρόεδροι της Κοινότητας κ. Θεοφάνης Κίτσος και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδαυγής κ. Χρήστος Σταύρος, οι οποίοι απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς και όλοι οι διατελέσαντες Πρόεδροι του ΔΣ της Αδελφότητας Ροδαυγής.
                    Κάνετε κλικ πάνω στην φωτογραφία.






































Δεν υπάρχουν σχόλια: