Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Εορτασμός Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.Φωτογραφίες.

Με λαμπρότητα γιορτάσθηκε η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στην Ροδαυγή. Την Παραμονή σε  εκδήλωση που έγινε στο Δημοτικό Σχολείο παρουσία γονέων και συγγενών οι μαθητές απήγγειλαν ποιήματα και τραγούδησαν τραγούδια σχετικά με το έπος του 1940. Στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής  ανήμερα της...
28ης Οκτωβρίου, με το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε δοξολογία και εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από τον εκπαιδευτικό κ. Βασίλειο Τσικνιά.
 Στην συνέχεια και στο χώρο του μνημείου των πεσόντων ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση, προσκλητήριο νεκρών και κατάθεση στεφάνων από τον μαθητή Κωνσταντίνο Τσάγκα εκ μέρους του Νηπιαγωγείου, από τον μαθητή Χρήστο Μπάζο για το Δημοτικό Σχολείο, από τον κ. Χαρίλαο Τσιάμη εκ μέρους των αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και από τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κ. Θεοφάνη Κίτσο. Οι μαθητές τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο, απέσπασαν το χειροκρότημα των παρευρισκομένων και η τελετή ολοκληρώθηκε.
 Ο πολύ καλός καιρός βοήθησε τον κόσμο να απολαύσει καφέ και τσίπουρο στην πλατεία και στον Ξενώνα. Επίσης πολλοί ήταν οι επισκέπτες που πέρασαν από το Χωριό για καφέ και φαγητό.














Δεν υπάρχουν σχόλια: