Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

«Το Ροδοφέγγαρο»!!!Πολιτιστικές Εκδηλώσεις τον Αύγουστο στην Ροδαυγή.


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής Άρτας «Η Αγία Παρασκευή», στο πλαίσιο των
καλοκαιρινών δραστηριοτήτων και με την συνδρομή των Φορέων,  προγραμματίζει μια σειρά από πολιτιστικές
εκδηλώσεις με τίτλο «Το Ροδοφέγγαρο», για...
τον Αύγουστο του 2013.
Συγκεκριμένα:
·   Την Παρασκευή 2 Αυγούστου θεατρική Παράσταση με το έργο «τα ρούχα του βασιλιά» από την θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου  Άρτας « Ο  Μακρυγιάννης».
·         Το Σάββατο 3 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί Φεστιβάλ Παραδοσιακής μουσικής, με συμμετοχή  χορευτικών ομάδων, στην πλατεία του Χωριού.
·         Την Παρασκευή 9 Αυγούστου, οργανώνουμε εκδήλωση (βραδιά) με  Ρεμπέτικα και Σμυρναίικα τραγούδια  στην πλατεία του Χωριού.
·         Το διήμερο  Σάββατο - Κυριακή 10 και 11 Αυγούστου προγραμματίζουμε Φεστιβάλ Παραμυθιού, με πρωινές και απογευματινές δραστηριότητες, λαϊκά παραμύθια, ντόπια αλλά και παρμένα από την Ελληνική μυθολογία, αφηγηματικά και διαδραστικά,  με κούκλες αλλά και ως δρώμενο, για μικρούς  και μεγάλους.
·         Το Σάββατο 10 Αυγούστου, στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, θα πραγματοποιηθεί  νεανική βραδιά  με έντεχνη και ροκ μουσική. 
·         Η Τρίτη 13 Αυγούστου, θα είναι ημέρα αφιερωμένη στην ζωγραφική. Το πρωί θα λειτουργήσει εργαστήρι ζωγραφικής για παιδιά του Δημοτικού και του Γυμνασίου. Το βράδυ θα κλείσει η εκδήλωση με την προβολή μικρού μήκους, βραβευμένου Ντοκιμαντέρ «το βλέμμα του ζώου», και μικρή ομιλία για την τέχνη από τον ζωγράφο Βασίλη Σταύρου, για μικρούς και μεγάλους 
·         Το Σάββατο  17 Αυγούστου το απόγευμα, η ομάδα κλόουν  «μπουρμπουλήθρες», θα απασχολήσει δημιουργικά τους λιλιπούτειους φίλους μας, ενώ θα προσφέρουμε στα παιδιά χυμούς και ντόπια υγιεινά φαγητά, για να μπορούν να αναπληρώνουν την χαμένη τους  ενέργεια.
·         Το διήμερο 17 και 18 Αυγούστου οι Πρόσκοποι Άρτας θα πραγματοποιήσουν δραστηριότητες μύησης, για όποιον επιθυμεί, με σημείο συνάντησης την βρύση στο «Μπέσικο».
Η Ροδαυγή είναι ένα όμορφο χωριό, 25 μόλις λεπτά από την Άρτα, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, με απέραντη θέα.  Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους, προκειμένου να απασχοληθούν δημιουργικά στις εκδηλώσεις με τα παραμύθια, τους κλόουν και το εργαστήρι ζωγραφικής, όσο οι ίδιοι θα απολαμβάνουν το καφεδάκι και τους τσιπουρομεζέδες των Καταστημάτων του Χωριού. Επίσης, για τους μουσικόφιλους, οι ποιοτικές μουσικές βραδιές θα αποζημιώσουν με το παραπάνω, τον κάθε έναν που θα μας τιμήσει με την παρουσία του.
      Όλες οι εκδηλώσεις θα είναι χωρίς εισιτήριο, με μοναδικό γνώμονα την ουσιαστική ψυχαγωγία και διασκέδαση,  για να ξεδιψάσει η ψυχή και να χορτάσει το βλέμμα
     
Το Δ.Σ του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια: