Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Κλειστή η Επαρχιακή οδός Άρτας-Ροδαυγής-Γέφυρας Πλάκας.

    Από χθες 04-03-2013 και ώρα 17.00 η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας διέκοψε την κυκλοφορία όλων των αυτοκινήτων στην περιοχή Ξηράκι Ροδαυγής (Αγία Βαρβάρα) λόγω καθίζησης του  οδοστρώματος. Είχε προηγηθεί  η απαγόρευση φορτηγών πάνω από 5 τόννους.
    Στην απόφαση αυτή.....
κατέληξαν οι υπεύθυνοι της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Άρτας μετά τον σημερινό έλεγχο της κατάστασης, αφού το τελευταίο διήμερο και παρά το γεγονός ότι έχουν σταματήσει οι βροχοπτώσεις η καθίζηση του οδοστρώματος και του εδάφους ήταν έντονη.
    Η εξυπηρέτηση των κατοίκων και η κίνηση των αυτοκινήτων των αποκλεισμένων Χωριών από και προς Άρτα θα γίνεται μέσω Γέφυρας Τζαρή.
    Επίσης ο Δήμος Αρταίων την 27-02-2013 διέκοψε την κυκλοφορία αυτοκινήτων και πεζών στον Δημοτικό δρόμο από Ξηράκι Ροδαυγής προς τον οικισμό Λάψαινα, 150 μέτρα περίπου ανατολικά της καθίζησης και με σχετικό έγγραφο του  προς την ΠΕ Άρτας ζητάει την αποκατάσταση του αφού θεωρεί ότι το πρανές διολίσθησε λόγω της κατασκευής επιχώματος, με αποτέλεσμα να σπάσει παρακείμενο τοιχίο και να ανυψωθεί το οδόστρωμα από σκυρόδεμα.
    Στο συγκεκριμένο σημείο του Δημοτικού δρόμου,χθες,  η κατολίσθηση του εδάφους ολοκλήρωσε οριστικά την διακοπή της κυκλοφορίας και τα προβλήματα στην περιοχή πλέον είναι μεγάλα και απαιτούν άμεσες λύσεις.




    
    

Δεν υπάρχουν σχόλια: