Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Στις 14 Αυγούστου το Βραβείο Οικισμού Κερασίτσας. Μέχρι 31 Ιουλίου η προθεσμία δικαιολογητικών.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής "Η Αγία Παρασκευή" ανακοίνωσε ότι την Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 με το τέλος της Θείας Λειτουργίας, στην πλατεία του Χωριού, θα απονείμει το Βραβείο Κατοίκων Οικισμού Κερασίτσας.
    Το Βραβείο  καθιερώθηκε το 2018 για πρώτη φορά και δίνεται στον πρώτο επιτυχόντα σε.... Πανεπιστήμιο ή Πολυτεχνείο με την προϋπόθεση να κατάγεται από τα Πιστιανά ή την Ροδαυγή και να είναι επίσης  δημότης της Κοινότητας αντίστοιχα.
   Παρακαλούνται οι επιτυχόντες πέρυσι, (του σχολικού έτους 2020-2021) Δημότες Ροδαυγής και Πιστιανών, να προσκομίσουν στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδαυγής μέχρι 31 Ιουλίου 2022 τα παρακάτω δικαιολογητικά: α. Δελτίο επιτυχίας. β. Αποδεικτικό Δημότη Κοινότητας Ροδαυγής ή Πιστιανών και γ. Αποδεικτικό φοίτησης.
    Το βραβείο αντιστοιχεί στο ποσό των 300 ευρώ και με το βραβείο αυτό οι κάτοικοι του Οικισμού επιθυμούν να τιμήσουν τους προγόνους τους για την προσφορά τους στο χωριό, την σκληρή και έντιμη εργασία, θέτοντας τα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον προς τους απογόνους και στη Ροδαυγή γενικότερα.
    Παρακάτω η ανακοίνωση του Συλλόγου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: