Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Σχολική αποχαιρετιστήρια γιορτή αφιερωμένη στον Μάνο Χατζιδάκι.

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η ετήσια αποχαιρετιστήρια σχολική γιορτή, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου με την παρουσία γονέων και πολλών Χωριανών.
Σε ένα..... ειδυλλιακό και δροσερό φυσικό περιβάλλον οι μαθητές με την βοήθεια των δασκάλων τους, παρουσίασαν μια  συγκινητική εκδήλωση, που ήταν αφιερωμένη στον Μάνο Χατζηδάκι (Ξάνθη 23-10-25 / Αθήνα 15- 06-1994), ο οποίος υπήρξε ένας από τους κορυφαίους Ελληνες συνθέτες και ποιητές.
   Η Διευθύντρια του Σχολείου κ Σοφία Κοτόρου αναφέρθηκε στην ζωή και το έργο του Μ Χατζηδάκι ενώ οι μαθητές με την επιμέλεια της κ Μιχαέλας Τσούρη μας ταξίδεψαν σε μια άλλη εποχή, τραγουδώντας  και χορεύοντας τραγούδια του μεγάλου συνθέτη. Ταυτόχρονα μετέφεραν μηνύματα αγάπης, ανθρωπιάς και σεβασμού.
   Ακολούθησε μπουφές με νόστιμα εδέσματα και αναψυκτικά προσφορά γονέων και φίλων και γιορτή γενεθλίων του μαθητή Νώντα Γεωργαλή.
   Παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό η Σχολική Σύμβουλος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ Μαρία Μπίμπα. Επίσης παραβρέθηκαν, ο αιδεσιμότατος Π Αθανάσιος και οι Πρόεδροι Ροδαυγής και Πιστιανών Μάνος Γεώργιος και Αναγνωστάκη Σοφία αντίστοιχα.












Δεν υπάρχουν σχόλια: