Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Με μεγάλη επιτυχία το αντάμωμα των Ροδαυγιωτών.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το αντάμωμα των Ροδαυγιωτών της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε μετά από τρία χρόνια, λόγω της πανδημίας. Ροδαυγιώτες και φίλοι της Ροδαυγής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΔΣ της Αδελφότητας και κατέκλυσαν την αίθουσα του... 
ΗALANDRI CLUB. Αίσθηση και εντύπωση προκάλεσε η παρουσία πολλών νέων στην εκδήλωση.
Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας κ. Σπύρος Μάνος αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, αναφέρθηκε σε έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων της Αδελφότητας το τελευταίο διάστημα. Ευχήθηκε υγεία και προκοπή.
Προσφέρθηκαν νόστιμα φαγητά, κρασί και οι συμμετέχοντες διασκέδασαν με την παραδοσιακή ορχήστρα, την οποία αποτελούσαν ο Πέτρος Χαλκιάς στο κλαρίνο, ο Δαμιανός Ρουτσάκος στην κιθάρα, ο Ανδρέας Δρακόπουλος στα κρουστά και ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο τραγούδι. Η Κατερίνα Κατσίγιαννη στην έκτακτη ολιγόλεπτη συμμετοχή της έδωσε μια ξεχωριστή νότα στην διασκέδαση.
Υπήρξε λαχειοφόρος αγορά με πολλά και πλούσια δώρα. Το εισιτήριο για δύο άτομα και αυτοκίνητο για την Ιταλία, προσφορά της ANEK LINES, κέρδισε ο Κώστας Μάνος, πρώην ταμίας του ΔΣ της Αδελφότητας. Το φλουρί της βασιλόπιτας, που αντιστοιχούσε σε δώρο για το σπίτι από το κατάστημα Καραγιάννης HOME, κέρδισε η Μάγδα Αναγνωστάκη .
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θεοφάνης Κίτσος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους υγεία και ευτυχία. Έδωσε τα συγχαρητήρια στην Αδελφότητα για την όμορφη βραδιά και παρότρυνε τους Χωριανούς να είναι πάντα δίπλα της. Επίσης μετέφερε τις ευχές τόσο του Παπα Θανάση όσο και του Δημάρχου κ. Χρήστου Τσιρογιάννη. Το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κ. Τζουμέρκων Αντώνης Κοντός, ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου "Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ" Γιώργος Μάνος και ο Πρόεδρος των "Φίλων του Άμμου" Κώστας Σταύρος..
Παρακάτω φωτογραφικό υλικό Θεοφάνη Κίτσου, Δημήτρη Κολιού και Αντώνη Κοντού.


























Δεν υπάρχουν σχόλια: