Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Αναβλήθηκε η έκδοση του πρώτου τριμήνου 2020 της εφημερίδας της Αδελφότητας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Ροδαυγιωτών Αθηνών, με ανακοίνωση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έκανε γνωστό ότι λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αναβλήθηκε η έκδοση του φύλου του πρώτου τριμήνου 2020 της εφημερίδας. Επίσης εκτιμά ότι.. το επόμενο φύλο θα κυκλοφορήσει κανονικά. 
Ευχαριστεί τους αναγνώστες της εφημερίδας και υπενθυμίζει την μοναδική πηγή χρηματοδότησης, την συνδρομή μας, την οποία μπορούμε να καταβάλουμε στον λογαριασμό που αναγράφεται στην ανακοίνωση, στα μέλη του ΔΣ και στην κ. Ρένα Αράπη.
      Παρακάτω η πλήρης ανακοίνωση:
Έκδοση Εφημερίδας της Αδελφότητας Ροδαυγής.
  Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων που τέθηκαν στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας Covid - 19 , η έκδοση του φύλλου για το 1ο τριμήνου του 2020 δεν πραγματοποιήθηκε κάθως προέκυψαν τεχνικές δυσκολίες. Εν όψη της άρσης των περιοριστικών μέτρων, εκτιμούμε ότι θα καταστεί εφικτό να προχωρήσουμε στην έκδοση του επομένου φύλλου της εφημερίδας.
     Το ΔΣ της Αδελφότητας ευχαριστεί θερμά όλους τους συγχωριανούς και φίλους της Ροδαυγής που στηρίζουν την εφημερίδα. Υπενθυμίζουμε, ότι η καταβολή της συνδρομής αποτέλει τη μοναδική, πηγή χρηματοδότησης για την έκδοση της.
     Η συνδρομη μπορεί να δίνεται στα μέλη του ΔΣ της Αδελφότητας,
στην κα Ρένα Αράπη
ή μέσω της Εθνικής Τράπεζας στον κάτωθι λογαριασμό:
ΙΒΑΝ: GR5201 1017 8000 0017 8001 50165
BIC: ETHNGRAA
                                                                                                   Ευχαριστούμε πολύ,
                                                                                                                 ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: