Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Αποχαιρετισμός με άρωμα καλοκαιριού.

Ήρθε η ώρα να πούμε «αντίο» καλωσορίζοντας το καλοκαίρι και δίνοντας την ευχή για μια νέα δημιουργική επόμενη σχολική χρονιά όπου δεν θα βρίσκομαι ανάμεσα στους μαθητές του όμορφου σχολείου της....
Ροδαυγής.
Κάθε σχολική χρονιά είναι ένα ταξίδι στη γνώση. Δάσκαλος και μαθητές αποτελούν μαζί μια διδακτική εμπειρία για όλους που οι καρποί της δεν είναι ορατοί αμέσως. Το φίλτρο του ακούραστου χρόνου προσθέτει σε όλους μας την πολύτιμη εμπειρία για να συνεχίζουμε το ταξίδι της ζωής. Αυτό που έθεσα σαν κεντρικό στόχο μου ήταν να βοηθήσω τα παιδιά να αρχίσουν να κατανοούν τον άνθρωπο και τον κόσμο με τον Λόγο και τα Μαθηματικά. Εύχομαι να κόλλησαν το «μικρόβιο» του ρητού πως «αρχή σοφίας, ονομάτων επίσκεψις».
«Η τράτα μας η κουρελού», σύμβολο του ταξιδιού αυτού με όλα του τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα, τα καλούδια και οι χάρες του καλοκαιριού καθώς και το χορευτικό τραγούδι «Κρουαζιέρα θα σε πάω» ήταν τα συστατικά του σύντομου θεατρικού σχεδίου μας για να μοιραστούμε μαζί και με όλους τους καλεσμένους μας αυτό το «αντίο». 
Στη συνέχεια γιορτάσαμε τα γενέθλια της αγαπητής μας Κατερίνας Μήτσιου και γευτήκαμε ποτά και εδέσματα που όλοι προσέφεραν σε αυτή την χαρούμενη σύναξη. 
Εύχομαι και πάλι από καρδιάς υγεία και χαρά σε όλους, καλό καλοκαίρι και καλή δύναμη σε κάθε έργο αγαθό.
Ο δάσκαλος
Ιωάννης Γκόκας
Κάνετε κλίκ πάνω στις φωτογραφίες:

















Δεν υπάρχουν σχόλια: