Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019

Επικράτηση της Μαγοπούλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυναικών

Η «πρωτάρα» στην κατηγορία γυναικών Ιωάννα Μαγοπούλου του Γεωργίου και της Γεωργίας Π. Μπαρτζώκα  ήταν η θριαμβεύτρια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής, που.....
διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στον Χολαργό, κατακτώντας τον τίτλο στο σύνθετο ατομικό.
Απούσης της Ελένης Κελαϊδίτη, η οποία είχε ενοχλήσεις στη μέση και προφυλάχθηκε με δεδομένο ότι πλησιάζει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μπακού (16-19 Μαΐου), η Ιωάννα Μαγοπούλου του Αρίωνα Πανοράματος κυριάρχησε στο σύνθετο ατομικό με 69,500 βαθμούς (στεφάνι: 17,300, μπάλα: 18,000, κορύνες: 17,900, κορδέλα: 16,300), αφήνοντας δεύτερη την περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδας Μαρία Δερβίση του Εξάντα Καλαμαριάς (64,450 β.), ενώ την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε η Ευαγγελία Ντρίκου του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. (59,650 β.).
   «Έμεινα αρκετά ευχαριστημένη από την εμφάνισή μου. Δούλεψα σκληρά για αυτόν τον αγώνα μαζί με την προπονήτριά μου, κυρία Έφη Μπλέκα, και θέλαμε μία τέτοια διάκριση. Πιστεύω ότι τα πήγα καλά και στα τέσσερα όργανα. Είχα κάποια λαθάκια στις εκτελέσεις μου, αλλά δεν ήταν μεγάλα, ώστε να μας στερήσουν αυτή την επιτυχία. Επόμενος στόχος μου θα είναι μία καλή παρουσία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μπακού, όπου θα πάω με ανεβασμένη ψυχολογία», σχολίασε η 16χρονη Μαγοπούλου.
Από http://www.ego-gymnastics.gr.Δεν υπάρχουν σχόλια: