Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Με επιτυχία το ετήσιο αντάμωμα της Αδελφότητας. Φωτογραφίες.

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο με μεγάλη επιτυχία το ετήσιο αντάμωμα και η κοπή πίτας της Αδελφότητας Ροδαυγιωτών, σε αίθουσα του tennis club στο Χαλάνδρι. 

Στο κάλεσμα της....
Αδελφότητας ανταποκρίθηκαν Ροδαυγιώτες που διαμένουν στην Αθήνα, φίλοι αλλά και τριάντα πέντε (35) άτομα από το Χωριό, οι οποίοι ταξίδεψαν αυθημερόν με λεωφορείο ύστερα από πρωτοβουλία  και οικονομική ενίσχυση όλων των Συλλόγων μας, στηρίζοντας μ αυτόν τον τρόπο τις δραστηριότητες της Αδελφότητας.
Ο Πρόεδρος του ΔΣ της Αδελφότητας Βασίλης Οικονόμου καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τους Συλλόγους αλλά και τους δωροθέτες. Απ την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, μεταξύ πολλών άλλων, ο Θανάσης Μάρης κέρδισε το ταξίδι για Αγκόνα (2 άτομα), η Δήμητρα Αλεξίου για Χανιά επίσης για δύο άτομα και ο Λάκης Διαμάντης πίνακα ζωγραφικής, προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου.
Ο μπουφές ήταν υπέροχος, κατά γενική ομολογία, όπως και η παραδοσιακή ορχήστρα με τον Αποστόλη Βαγγελάκη στο κλαρίνο - τραγούδι και Δαμιανό Ρουτσάκο στην κιθάρα, οι οποίοι φρόντισαν για την διασκέδαση και τον χορό. Όπως πάντα η Κατερίνα Κατσίγιαννη με την παραδοσιακή φωνή της έδωσε το κάτι παραπάνω με  νησιώτικους σκοπούς.
Σύντομο χαιρετισμό και ευχές απηύθυναν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θεοφάνης Κίτσος και η Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Δήμητρα Αλεξίου.
Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας, η Αντιπρόεδρος του Πολιτ. Συλλόγου Μαρία Παπαβασιλείου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ευδοξία Σπύρου, Ο Πρόεδρος των Φίλων του Άμμου Κώστας Σταύρος και σχεδόν όλα τα μέλη των παραπάνω ΔΣ. Επίσης ταξίδεψε αυθημερόν και έδωσε το παρόν στην εκδήλωση η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πιστιανών Ειρήνη Βαρούχου.
Η κίνηση της Αδελφότητας να κεράσει τους καφέδες και τα αναψυκτικά των εκδρομέων Χωριανών μας κατά την επιστροφή προς Άρτα, προκάλεσε θετικά σχόλια. Η οποία επιστροφή θα μείνει στο μυαλό των επιβατών για καιρό αφού οι σφοδροί άνεμοι που έπνεαν, θύμιζαν ταξίδι με ...καράβι   παρά με λεωφορείο.
Να συγχαρούμε τον οδηγό  Χρήστο Τσάγκα  για την ασφαλή οδήγηση σε δύσκολες συνθήκες.
Κάνετε κλικ πάνω στις φωτογραφίες.

















































Τέσσερις  φωτογραφίες είναι από την σελίδα της Αδελφότητας στο ΦΒ.





1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Και του χρονου!!!Ολα ηταν τελεια...