Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Βραδιά Εθελοντών 9ης Γιορτής Κάστανου και Τσίπουρου!!..

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής θέλοντας να ευχαριστήσει τους εθελοντές της 9ης Γιορτής Κάστανου και Τσίπουρου και να γίνει ένας απολογισμός της, τους προσκάλεσε στην...
"Ταβέρνα του Φρανς" για να δειπνήσουν. 
   Παραβρέθηκαν περισσότεροι από πενήντα (50) εθελοντές σε ατμόσφαιρα ικανοποίησης για την επιτυχία της εκδήλωσης αλλά και συγκινησιακής φόρτισης λόγω του απροσδόκητου θανάτου ίσως της κορυφαίας εθελόντριας Βασιλείας Τσάμη.
   Για πρώτη χρονιά εφέτος ο Σύλλογος βράβευσε και επαίνεσε τους νεαρούς εθελοντές. Ταυτόχρονα βράβευσε μετά θάνατον τη εθελόντρια Βασιλεία Τσάμη και τον παντοτινό εθελοντή Βασίλη Αράπη.
   Τον λόγο πήραν αρκετοί απ τους παρευρισκόμενους, με τον άριστο συντονισμό του κ. Ανδρέα Μουργελά, οι οποίοι επισήμαναν δυσλειτουργίες, λάθη και παραλείψεις. Είχε προηγηθεί χαιρετισμός και μια εικόνα αποτελεσμάτων της εκδήλωσης από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Χρήστο Σταύρου.
    Κατατέθηκε ενδιαφέρουσα πρόταση από τον Ανδρέα Μουργελά και  από τον Πρόεδρο της ΤΚ Ροδαυγής Θεοφάνη Κίτσο, από του χρόνου την οργάνωση, την προετοιμασία αλλά και την εκτέλεση να αναλάβει συντονιστική ή οργανωτική επιτροπή, η οποία θα είναι υπό την αιγίδα του Συλλόγου και θα αποτελείται από μέλη φορέων και εθελοντές.
   Προτάθηκε η 14η Οκτωβρίου 2018 (δεύτερη Κυριακή Οκτωβρίου) ως ημερομηνία τέλεσης της 10ης Γιορτής  Κάστανου και Τσίπουρου κάτι που θα αποφασίσει ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος.















Δεν υπάρχουν σχόλια: