Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής προσκαλεί σε συνάντηση φορέων περιοχής Ξηροβουνίου.

Την Τετάρτη το βράδυ στις 21:00 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ροδαυγής, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση φορέων, επιχειρηματιών και κατοίκων της.... ευρύτερης περιοχής του Ξηροβουνίου, με θέμα την διερεύνηση δράσεων με σκοπό την ανάσχεση της καθοδικής πορείας των Χωριών. Η πρωτοβουλία ανήκει στον Πολιτιστικό Σύλλογο (ανάλογη αλλά σε μικρή κλίμακα προτάθηκε και από την Αδελφότητα Ροδαυγής) και η πρόσκληση είναι η παρακάτω:


                                                                  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής Άρτας «Η Αγ. Παρασκευή» σας καλεί να παρευρεθείτε σε συνάντηση φορέων της ευρύτερης περιοχής των Ξηροβουνοχωρίων, προκειμένου να γίνει μια συζήτηση πάνω στο ευαίσθητο θέμα της «Ερήμωσης, εγκατάλειψης και αποδυνάμωσης των χωριών μας». 

    Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Μ.Τετάρτη μετά την ακολουθία του Όρθρου, περί ώρα 9η μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ναού της Αγίας Παρασκευής (πλατεία Ροδαυγής). Στόχος της συνάντησης είναι να διερευνηθούν και να καθοριστούν τα απαραίτητα βήματα που μπορούμε και πρέπει να υιοθετήσουμε, προκειμένου να γίνει ανάσχεση της καθοδικής πορείας του τόπου μας. 

    Ως εκ τούτου, τόσο η δική σας προσωπική παρουσία, όσο και ανθρώπων της περιοχής σας που γνωρίζετε ότι έχουν σχετικό προβληματισμό και ευαισθησία στο παραπάνω θέμα, κρίνεται άκρως επιβεβλημένη. 

    Παρακαλούμε, για οποιαδήποτε σχετική απορία ή ερώτηση, να μην διστάσετε να τηλεφωνήσετε στον Χρήστο Σταύρο (6944727958) ή στον Άκη Τσάγκα (6944413927). 



                                                                                              Μετά τιμής

                                                                         Για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδαυγής

                                                                                              Ο πρόεδρος

                                                                                            Χρήστος Σταύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: