Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Εργασίες Συντήρησης Καμπαναριού και Πνευματικού Κέντρου του ΙΝ Αγίας Παρασκευής!

    
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής μετά από εξέταση προσφορών που του υποβλήθηκαν, επέλεξε τον εργολάβο, ο οποίος εγκαταστάθηκε ήδη και άρχισε τις εργασίες του έργου για την συντήρηση του καμπαναριού και την τοποθέτηση πλακών στην σκεπή του  Πνευματικού  Κέντρου.
    Οι εργασίες που....
πρόκειται να γίνουν και οι οποίες επιβλέπονται από Μηχανικό της Ιεράς Μητρόπολης Νικοπόλεως και Πρεβέζης και από Υπάλληλο της Εφορίας Αρχαιοτήτων Άρτας είναι για μεν το καμπαναριό νεροβολή, αντικατάσταση τμημάτων αρμού και τσιμεντοενέσεις (όπου και όσες χρειασθούν) για δε το Πνευματικό Κέντρο τοποθέτηση πλακών σκεπής εξαιρετικής ποιότητας, οι οποίες ήδη έχουν αγορασθεί. Τις μετέφερε αφιλοκερδώς από την Αλβανία ο Άκης  Τσάγκας  του Παύλου και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο τον ευχαριστεί ιδιαίτερα.
    Να θυμίσουμε ότι η χρηματοδότηση των παραπάνω εργασιών θα γίνει  από  πόρους του Ιερού Ναού, συμπεριλαμβανομένων  των εσόδων της Ερανικής Επιτροπής . Με την ευκαιρία να συγχαρούμε και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδαυγής , που αντιλαμβανόμενος την δύσκολη οικονομική περίοδο και για τους Ναούς μας πλέον, σε προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΣ του, αποφάσισε την οικονομική ενίσχυση  για την ολοκλήρωση των εργασιών στο Πνευματικό Κέντρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: