Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος.

   
    Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής "Η Αγία Παρασκευή" όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έκοψε την Βασιλόπιτα, την Πρωτοχρονιά με το πέρας της Θείας Λειτουργίας και της Δοξολογίας στο ασφυκτικά γεμάτο κατάστημα της κ. Γεωργογιάννη στην πλατεία του Χωριού.
    Ο Σύλλογος στην πίτα του είχε...
τρία φλουριά. Νόμισμα, που συμβόλιζε τα πλούτη, αντιστοιχούσε σε οικιακή ηλεκτρική συσκευή και την κέρδισε η κ. Κατερίνα Βάσιου, σύζ Λάμπρου Μπάζου. Πουρναρόφυλλο, που συμβόλιζε την ζωική παραγωγή, αντιστοιχούσε σε 4 κιλά μέλι (προσφορά ντόπιων παραγωγών) και τα κέρδισε ο κ. Μιχάλης Ζαγαλίκης. Τέλος ο σπόρος καλαμποκιού συμβόλιζε την φυτική παραγωγή, αντιστοιχούσε σε 4 δένδρα (καστανιά, κερασιά, ροδιά, ελιά) και τα κέρδισε ο κ. Χρήστος Στούμπος.

     Kάνετε κλικ επάνω στην φωτογραφία για καλύτερη και μεγαλύτερη εικόνα.




















2 σχόλια:

ΖΩΗ είπε...

Να χουμε μια ηρεμη χρονια, ευχομαι, με γαλήνη στην καρδια μας... και του χρόνου πάλι όλοι μαζι!

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά! Μόνο που ο πρόεδρος του Συλλόγου θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά, μια και φέτος το δεύτερο και το τρίτο έπαθλο μοιράστηκαν λανθασμένα! Εκείνος που κέρδισε το πουρναρόφυλλο πήρε τα δέντρα κι εκείνος που κέρδισε το καλαμπόκι πήρε τα μέλια!
Επίσης, δεν ενημέρωσε τον κόσμο για το ποιοι είναι οι ντόπιοι παραγωγοί, οι οποίοι πρόσφεραν τα μέλια, εκτός και δεν το επιθυμούν οι ίδιοι!