Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Συνεστίαση Αδελφότητας Ροδαυγιωτών Αθήνας.

Την περασμένη Κυριακή 1η Μαρτίου 2015 το μεσημέρι, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνάντηση – συνεστίαση της Αδελφότητας με την συμμετοχή αρκετών συγχωριανών και φίλων της Ροδαυγής. Η ταβέρνα «Νεοελληνικόν» στην Αγία ....Παρασκευή, γέμισε ασφυκτικά και η συμμετοχή των συγχωριανών ήταν αρκετά μεγαλύτερη από πέρυσι, όμως απείχε από άλλους παλιότερους χορούς, καθώς η οικονομική κρίση και οι συγκυρίες έχουν ακουμπήσει πολλές οικογένειες συγχωριανών μας.
     Η διασκέδαση και ο χορός έγινε με μουσική αναπαραγωγής (dj) και κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα. Πριν ξεκινήσει το παραδοσιακό πρόγραμμα και κατά την διάρκεια του φαγητού, ένα μπουζούκι και μια κιθάρα συνόδευσαν με διάφορα τραγούδια, αλλά χωρίς μικροφωνική τους παρευρισκομένους. 
    Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Αλκιβιάδης Γιολδάσης, ιδιαίτερα συγκινημένος στο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε όλους για την συμμετοχή τους και για την προσπάθεια που γίνεται να κρατηθεί ζωντανή η Αδελφότητα και να συνεχίσει η έκδοση της εφημερίδας.
    Στην εκδήλωση αυτή τιμήθηκαν με πλακέτες, ο παλιός Πρόεδρος της Αδελφότητας κ. Παύλος Τσάγκας για την πολυετή προσφορά στο τιμόνι της Αδελφότητας και στην έκδοση της εφημερίδας καθώς και ο κ.Γεώργιος Γεωργάκης καταγόμενος από τα Πιστιανά για την συνεχή αρθρογράφηση στην εφημερίδα της Ροδαυγής.
    Στον χορό παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδαυγής κ. Χρήστος Σταύρος και ο Πρόεδρος Αδελφοτήτων και Συλλόγων Ανατολικών Τζουμέρκων κ. Αντώνης Κοντός .







Δεν υπάρχουν σχόλια: