Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Δια Βίου Μάθηση!!Βιολογικά Προϊόντα!!

 
  Το ΚΔΒΜ (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης) του Δήμου Αρταίων και συγκεκριμένα ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσής του κ. Κων/νος Κολιάτσος, σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Δημήτριο Κέφη και ύστερα από πρωτοβουλία του Προέδρου της Κοινότητας Ροδαυγής κ.Θεοφάνη Κίτσου, προωθεί... στους κατοίκους της περιοχής τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών σεμιναρίων με θέμα: «Βιολογικά Προϊόντα & Αγροτική Οικονομία-Ανάπτυξη».
    Τα σεμινάρια είναι δωρεάν,μη επιδοτούμενα, διάρκειας 25 ωρών, δύο τμημάτων (18 ατόμων το καθένα) και πραγματοποιούνται στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Ροδαυγής. Απευθύνονται σε ομάδες ενηλίκων της περιοχής που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν αφενός μεν τις γνώσεις και δεξιότητές τους γύρω από τις βιολογικές καλλιέργειες, αναδεικνύοντας τα τοπικά προϊόντα και αφετέρου να ενισχύσουν την τοπική αγορά-οικονομία. Εκπαιδευτής τους είναι ο κ. Θανάσης Δράκος, γεωπόνος αγροτικής οικονομίας.
    Με το πέρας των σεμιναρίων θα χορηγηθεί πιστοποιητικό επιμόρφωσης στον κάθε συμμετέχοντα όπου θα πιστοποιούνται οι γνώσεις και οι δεξιότητές του.
    Δεδομένου ότι το ΚΔΒΜ στηρίζει τις εκπαιδευτικές ανάγκες ολοένα και περισσότερων κατοίκων εντός των ορίων του Δήμου Αρταίων, προωθώντας μια ευρεία γκάμα θεματικών αντικειμένων, ελπίζουμε και ευχόμαστε, στο μέλλον, να ληφθούν ανάλογες πρωτοβουλίες για την υλοποίηση και άλλων χρήσιμων προγραμμάτων για το καλό των κατοίκων  της Ροδαυγής αλλά και αυτών της ευρύτερης περιοχής.



Δεν υπάρχουν σχόλια: