Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Το τσίκνησαν και φέτος οι ηλικιωμένοι!!

 
Για ένατη συνεχόμενη χρονιά το τσίκνισε η τρίτη ηλικία της Ροδαυγής,  στην ταβέρνα της πλατείας,  σε εκδήλωση, που έχει καθιερώσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος κάθε Τσικνοπέμπτη. Είναι μια προσφορά για τους απόμαχους και ηλικιωμένους, που κρατούν ζωντανό το χωριό όλους τους μήνες του χρόνου και...
δυστυχώς χρόνο με τον χρόνο γίνονται όλο και λιγότεροι.
    Εβδομήντα άτομα παραβρέθηκαν σ΄αυτό το γιορτινό και ξεχωριστό τραπέζι, όπου ο Σύλλογος προσέφερε φαγητό μαγειρεμένο και ψημένο στα κάρβουνα.
    Ήταν μια βραδιά που «ζεστάθηκε η καρδιά» των ηλικιωμένων και όσων άλλων νεώτερων παραβρέθηκαν, οι οποίοι διασκέδασαν με την ψυχή τους και η ικανοποίηση που ένιωσαν ήταν μεγάλη Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας έχουν αγκαλιάσει την εκδήλωση αυτή και την περιμένουν κάθε χρόνο πως και πως. Οι περισσότεροι δε δείχνουν το μεράκι τους, το ταλέντο τους και τη λεβεντιά τους στο χορό, και όλοι αναβιώνουν παλιότερες καλές εποχές.
    Σήμερα που η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει όλα τα νοικοκυριά και έχει πέσει και η ψυχολογία του κόσμου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος με την βοήθεια και επιχορήγηση του Δήμου Αρταίων,στηρίζει τέτοιες ψυχαγωγικές και κοινωνικές εκδηλώσεις και κρατά Θερμοπύλες
    Στο τραπέζι παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Τ.Κοινότητας Θ.Κίτσος και όλοι φεύγοντας ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι ευχήθηκαν ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

                                                                                                                 Το ΔΣ

















Δεν υπάρχουν σχόλια: