Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ευχαριστήριο μήνυμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδαυγής " Η Αγία Παρασκευή".

 
  Ύστερα από την απολογιστική συνεδρίαση του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδαυγής ‘Η Αγία Παρασκευή’ σχετικά με την 5η γιορτή Κάστανου και Τσίπουρου, που πραγματοποιήθηκε στη Ροδαυγή την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013, εκφράζουμε τις ειλικρινείς.... ευχαριστίες μας σε όλους εσάς τους φίλους του Χωριού μας που για μια ακόμη χρονιά, στηρίξατε την προσπάθεια των Ροδαυγιωτών για την ανάδειξη, την προβολή και την διάδοση των ντόπιων προϊόντων, μέσα σε ένα πλαίσιο πολιτιστικής και περιβαλλοντικής συνείδησης.
    Ιδιαίτερα την φετινή χρονιά, που η προσέλευση επισκεπτών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και κάθε προσδοκία,- αφού δεχτήκαμε επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ηπείρου, αλλά και από την Λευκάδα, την Αιτωλοακαρνανία, την Κόρινθο, τα Τρίκαλα, την Αθήνα κ.α- βρεθήκαμε στην δύσκολη θέση να μην μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε και να φιλοξενήσουμε όπως εμείς ξέρουμε και πάντα θέλουμε, τον μεγάλο αριθμό των επισκεπτών αυτών.
    Γνωρίζουμε τις μικροκαθυστερήσεις στα σημεία που διατίθονταν οι προσφορές του Συλλόγου  και για το λόγο αυτό θα θέλαμε να ζητήσουμε μια ειλικρινή συγνώμη από όσους ταλαιπωρήθηκαν, αλλά με την καλή διάθεση όλα ξεπεράστηκαν γρήγορα.
    Φροντίδα μας είναι σε κάθε εκδήλωση του Συλλόγου, εσείς, οι φίλοι επισκέπτες μας, που αγκαλιάζετε τις εκδηλώσεις μας, να απολαμβάνετε την Ροδαυγιώτικη φιλοξενία, ξαποσταίνοντας κάτω από τα πλατάνια συντροφιά με τσιπουράκι και τοπικά εδέσματα, αγναντεύοντας τα Τζουμέρκα.
    Υπόσχεσή μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι σε οργανωτικό επίπεδο, σε κάθε εκδήλωση στο μέλλον, με αρχή την καθιερωμένη εκδήλωση της Πρωτομαγιάς.
                                                                                                              Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: