Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Ξεκίνησε η Ανάπλαση στην Ροδαυγή. Γεωτρύπανα στο Ξηράκι.

   
Την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησαν οι εργασίες του έργου "Ανάπλαση κύριας εισόδου-πλακόστρωση κεντρικής Δημοτικής οδού οικισμού Ροδαυγής ΤΚ Ροδαυγής" προϋπολογισμού 750.000 ευρώ.
    Το έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο και θα περιλαμβάνει εκτός... της στρώσης της Δημοτικής οδού με γρανιτοκυβόλιθους, κατασκευή και διαμόρφωση Χώρου Στάθμευσης 23 αυτοκινήτων στην περιοχή της αποθήκης του Συνεταιρισμού, δύο χώρους αναψυχής σε αντίστοιχα πλατώματα του δρόμου με παγκάκια,κιόσκι,βρύση κλπ. Επίσης θα τοποθετηθούν φωτιστικά σε όλο το μήκος του δρόμου.
    Κατά την διάρκεια της κατασκευής του έργου θα υπάρχουν μικροπροβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων θα ληφθεί όμως μέριμνα από τους κατασκευαστές έτσι ώστε να υπάρχει πάντα πρόσβαση στην πλατεία από έναν δρόμο (ή από Αγία Βαρβάρα ή από κεντρική είσοδο).
    Χθες 04-06-2013 άρχισαν και οι εργασίες της γεωτεχνικής μελέτης στο Ξηράκι Ροδαυγής με σκοπό την αποκατάσταση του προβλήματος της καθίζησης τόσο στην επαρχιακή οδό όσο και στην Δημοτική προς Λάψαινα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: