Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Έγινε το τραπέζι των Εθελοντών.

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής 3 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα "Αλωάδες", το τραπέζι των Εθελοντών της Γιορτής Κάστανου (ή όπως ονομάστηκε τελευταία, των φθινοπωρινών εκδηλώσεων). Παραβρέθηκαν αρκετοί εθελοντές κυρίως από το Χωριό μας σε ένα.... βραδινό γεύμα, που προετοίμασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Ροδαυγής "Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ".
Η γιορτή από την πρώτη στιγμή στηρίχτηκε στους εθελοντές, που ήταν και είναι μια δυναμική ομάδα, η οποία φέρνει και τα θετικά αποτελέσματα, που όλοι προσδοκούμε.
Η Πρόεδρος  του Πολιτιστικού Συλλόγου κ Παπαβασιλείου  καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους για την συμμετοχή τους και για την επιτυχία των παραπάνω εκδηλώσεων.
Το τραπέζι των εθελοντών καθιερώθηκε από τα πρώτα χρόνια της γιορτής και σ αυτό γίνονταν και ένας απολογισμός με τοποθετήσεις, επισημάνσεις για τις αδυναμίες που προέκυπταν, κυρίως από εθελοντές και φορείς, ιδιαίτερα μετά τα πρώτα χρόνια που υπήρξε μεγάλη κοσμοσυρροή.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου άκουγε με προσοχή τις επισημάνσεις και αξιολογούσε τα όσα ακούγονταν με στόχο την βελτίωση της επόμενης γιορτής.
Φέτος όπως και πέρυσι, παρότι πολλοί περίμεναν να πουν δυο λόγια για το πώς πήγαν οι εκδηλώσεις και για κάποιες επισημάνσεις, δυστυχώς  δεν δόθηκε η ευκαιρία και ο λόγος σε κανέναν. Έτσι η βραδιά κύλησε με ένα απλό φαγοπότι.





Δεν υπάρχουν σχόλια: