Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Πρώτο κουδούνι με έξι μαθητές στο Δημοτικό Ροδαυγής.

Την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου χτύπησε το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς στο Δημοτικό Σχολείο Ροδαυγής για έξι μαθητές με την παρουσία όλων των γονέων. Νέα εκπαιδευτικός και Διευθύντρια τοποθετήθηκε η Δασκάλα κ. Σοφία Κοττόρου και... αναμένεται εντός του μηνός η τοποθέτηση δεύτερου εκπαιδευτικού έτσι ώστε να λειτουργήσει ως ολοήμερο. Επίσης υπηρετούν δασκάλες Αγγλικών και φυσικής αγωγής.
Με το καλωσόρισμα της Διευθύντριας ακολούθησε ο καθιερωμένος Αγιασμός, που τέλεσε ο Ιερέας της ενορίας Αθανάσιος Αθανασίου στην αυλή του Σχολείου, ο οποίος στην συνέχεια ευχήθηκε για δημιουργική χρονιά διαβάζοντας και σχετική εγκύκλιο του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομου.
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θεοφάνης Κίτσος πέραν της συμμετοχής του ως Ιεροψάλτης ευχήθηκε σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς υγεία και δημιουργική χρονιά και διαβεβαίωσε πως η Κοινότητα θα είναι δίπλα στο Σχολείο.
Η κ. Διευθύντρια στην σύντομη ομιλία της εξέφρασε την ικανοποίηση της για την τοποθέτηση της στην Ροδαυγή και υποσχέθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό για την πρόοδο των μαθητών.
Τέλος ο κ. Γεώργιος Μάνος (Σύμβουλος Κοινότητας Ροδαυγής και Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού μας Συλλόγου) πρόσφερε δώρα στους μαθητές.





Δεν υπάρχουν σχόλια: