Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Ολοκληρώθηκε το έργο στην είσοδο της Αγίας Βαρβάρας. Δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος.

Ολοκληρώθηκε το έργο αποκατάστασης δημοτικής οδού που πραγματοποιούνταν το τελευταίο διάστημα, εντός του οικισμού της Ροδαυγής από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αρταίων. Από χθες η συγκεκριμένη οδός δόθηκε σε.... κυκλοφορία.
Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες αποκατάστασης και βελτίωσης δημοτικής οδού, από την βόρεια είσοδο προς το κέντρο του χωριού της Ροδαυγής προϋπολογισμού 170.000,00 ευρώ (110.000,00 από αυτοτελείς πόρους του Δήμου και 60.000,00 από το πρόγραμμα ΣΑΕΠ 530 της Περιφέρειας Ηπείρου).
   Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ολοκλήρωση του έργου αυτού, εξασφαλίζεται η ασφαλή διέλευση οχημάτων και πεζών στην περιοχή της Ροδαυγής.
  Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Σφήκας, μετά την ολοκλήρωση του έργου δήλωσε σχετικά: «Με το συγκεκριμένο έργο εξασφαλίσαμε την ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων της περιοχής και των οχημάτων. Η συγκεκριμένη περιοχή αντιμετώπιζε πρόβλημα λόγω κατάπτωσης δρόμου ύστερα από έντονα καιρικά φαινόμενα και η δημοτική αρχή σχεδίασε και υλοποίησε το έργο ώστε οι συνδημότες μας να κινούνται στο εξής χωρίς πρόβλημα και με ασφάλεια ».
   Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θεοφάνης Κίτσος ευχαριστεί τον Δήμο Αρταίων για την ολοκλήρωση του έργου της αποκατάστασης της ασφαλούς διέλευσης της κεντρικής Δημοτικής οδού και την Περιφέρεια Ηπείρου για τη δική της οικονομική συμμετοχή. Τους χωριανούς Βάιο, Βασίλη και Γιάννη Μάνο τους ευχαριστεί για την παραχώρηση έκτασης τους προς όφελος των Δημοτών και θεωρεί ότι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Ωστόσο απομένει για βελτίωση μικρό τμήμα της οδού (150 μέτρα) από το ύψος της κατοικίας της Αγγελικής Μπαρτζώκα έως αυτή της Σωτηρίας Γεωργογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: