Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Σε λειτουργία η νέα γεώτρηση!

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της νέας γεώτρησης στην περιοχή μας με στόχο τον εμπλουτισμό του δικτύου ύδρευσης με πόσιμο νερό. Το έργο προϋπολογισμού σαράντα μιας χιλιάδων (41.000) ευρώ, αφορούσε την ανόρυξη νέας υδρευτικής γεώτρησης, η οποία .......συνδέθηκε με σωληνώσεις στις υφιστάμενες δεξαμενές στην περιοχή Νάστου.  
Το νερό ποσοτικά (15 κυβικά την ώρα τον Σεπτέμβριο) και ποιοτικά είναι επαρκές και κατάλληλο για πόση μετά και τα αποτελέσματα του ελέγχου, που διενεργήθηκε την περασμένη εβδομάδα.
Την 1η Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης επισκέφτηκε την Κοινότητα μας για να ενημερωθεί για την πορεία των έργων, που εκτελούνται αυτό το διάστημα. Τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θεοφάνης Κίτσος.
Ειδικότερα, συνοδευόμενος και από τον Διευθυντή της ΔΕΥΑΑ κ. Βασίλη Κρανιώτη επισκέφτηκε το ολοκληρωμένο έργο της κατασκευής της γεώτρησης και αφού δοκίμασε νερό δήλωσε:  «Με το συγκεκριμένο έργο δίνεται οριστική λύση στην επάρκεια του νερού ύδρευσης στην περιοχή της Ροδαυγής.
Με την αξιοποίηση της συγκεκριμένης γεώτρησης θα καλυφτούν πάγιες υδρευτικές ανάγκες, δίνοντας οριστική λύση σε χρόνια προβλήματα, έτσι ώστε οι δημότες να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα λειψυδρίας μιας και η περιοχή είναι ένας αναπτυσσόμενος τουριστικός προορισμός».








Δεν υπάρχουν σχόλια: