Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Ακυρώθηκαν οι ετήσιες εκδηλώσεις στο Αράχθειο Θέατρο Σκούπας.

Ανακοινώθηκε από την κ. Ρίτα Μυστακοπούλου Νάστου ότι οι ετήσιες εκδηλώσεις, που πραγματοποιούνται κάθε Αύγουστο στο Αράχθειο Θέατρο στο Παλαιοχώρι Σκούπας, φέτος δεν.... θα πραγματοποιηθούν. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την πανδημία, που προκάλεσε ο κορονοϊός και που ακόμη παραμένει ενεργή.

Παρακάτω το πλήρες Δελτίο Τύπου και εικόνες από παλαιότερες εκδηλώσεις.
ΑΡΑΧΘΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ ΣΚΟΥΠΑΣ ΑΡΤΑΣ
Σχετική εικόνα Αραχθειο Θέατρο
τηλ:+306944272120

Αθήνα, 16/06/2020

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι ετήσιες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κάθε Αύγουστο στο Αράχθειο Θέατρο στα πλαίσια του ετήσιου Φεστιβάλ, δεν θα πραγματοποιηθούν φέτος το καλοκαίρι.
Η πανδημία που προκάλεσε ο κορωνοϊός παραμένει ενεργή και με δεδομένη την πιθανότητα διασποράς, θεωρούμε σημαντική τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε είναι ιδιαιτέρως δύσκολη η τήρηση των μέτρων προστασίας για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού σε εκδηλώσεις όπου η προσέλευση του κοινού είναι αθρόα και μη ελεγχόμενη.
Θα προσπαθήσουμε σε συννενόηση με τον τηλεοπτικό σταθμό ArtTV, εφόσον οι ανάγκες του προγράμματος το επιτρέπουν, να γίνουν προβολές μουσικών και θεατρικών παραστάσεων προηγούμενων Φεστιβάλ κατά τις βραδιές 7 έως 12 Αυγούστου.
Ευχόμαστε σε όλους Καλό Καλοκαίρι και ελπίζουμε ότι του χρόνου θα ανταμώσουμε και πάλι υγιείς, χωρίς πανδημία, κατά το ετήσιο Φεστιβάλ Αραχθείου Θεάτρου 2021, έχοντας φροντίσει -όπως πάντα- για ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών.


Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ρίτα Μυστακοπούλου-Νάστου





Δεν υπάρχουν σχόλια: