Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Με βροχή τα Κούλουμα!

   
Η βροχή σημάδεψε τα πρώτα κούλουμα στην Ροδαυγή. Όμως δεν στάθηκε ικανή να ματαιωθεί η εκδήλωση και να πάει χαμένη η προσπάθεια και ο κόπος όσων συμμετείχαν στην προετοιμασία. Έτσι το μεσημέρι της Καθαρής Δευτέρας μοιράστηκε η φασολάδα, τα νηστίσιμα εδέσματα, το κρασί και το...
τοπικό τσίπουρο. Χρησιμοποιήθηκαν τραπεζοκαθίσματα στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών, στον εξώστη του Κοινοτικού Καταστήματος και σε κάθε σκεπασμένο χώρο.
    Επισκέφθηκαν και απόλαυσαν τα προσφερόμενα, σχεδόν όλοι οι κάτοικοι του Χωριού,  πολλοί επισκέπτες των γύρω περιοχών και τουρίστες που διέμεναν σε Ξενώνες της Ροδαυγής και των γειτονικών Χωριών. Τίμησαν με την παρουσία τους ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης  κ. Γιάννης  Κατέρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κώστας  Παπαμιχαήλ, οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι κ. Τσιρογιάννης Χρήστος ,  Στασινός Παύλος και Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.
    Το Συμβούλιο της Κοινότητας, που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης και οι συνδιοργανωτές Τοπικοί Σύλλογοι αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσους βοήθησαν και με οποιονδήποτε τρόπο, τα δε έξοδα της εκδήλωσης καλύφθηκαν από τους Συλλόγους, επαγγελματίες, κατοίκους και τους τρεις Τοπικούς Συμβούλους.
Και του Χρόνου!!!














Δεν υπάρχουν σχόλια: