Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΡΤΑΣ!

    Το Επιμελητήριο Άρτας ενημερώνει τις Επιχειρήσεις – Μέλη του καθώς και κάθε ενδυνάμει Επενδυτή, ανεξαρτήτως του είδους της δραστηριότητας που ασκούν ή θα ασκήσουν (Βιοτεχνίες, Παροχή Υπηρεσιών, Εμπόριο, Μεταφορικές Εταιρίες – Logistics κλπ), ότι στο Συνεδριακό Κέντρο του.... Επιμελητηριακού Μεγάρου Άρτας, στις 14 Μαΐου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, για την Ανάπτυξη Επιχειρηματικού Πάρκου στον Ν. Άρτας.
     Η Στοχευμένη αυτή πρωτοβουλία είναι απόρροια της Εκπονηθείσας για λογαριασμό της Περιφέρειας Ηπείρου Μελέτης Δημιουργίας Επιχειρηματικών Πάρκων στην Ήπειρο καθώς και των όσων συζητήθηκαν και συναποφασίσθηκαν κατά την συνάντηση των τριών θεσμικών Φορέων στην Περιφέρεια (ΠΕ Άρτας, Δήμος Αρταίων, Επιμελητήριο Άρτας), παρουσία της κας Αντιπεριφερειάρχη και άλλων Υπηρεσιακών παραγόντων.
     Επιπροσθέτως κρίθηκε αναγκαίο να κληθεί και θα συμμετάσχει στο πάνελ των ομιλητών και ο κ. Μανώλης Μπαλτάς – Επιστημονικός Συνεργάτης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος σε θέματα Ανάπτυξης Επιχειρηματικών Πάρκων, καθόσον η εμπειρία του και η συμβολή του υπήρξε καθοριστική στην δημιουργία πολλών ΒΙΟΠΑ – ΒΙΠΑ ανά την Επικράτεια τα τελευταία χρόνια.
    Με την πεποίθηση ότι, η Ανάπτυξη ενός Επιχειρηματικού Πάρκου προϋποθέτει την ανάληψη πρωτοβουλιών για κοινή οργάνωση των προσπαθειών μας μέσα από τη διαρκή συνεργασία όλων των θεσμικών φορέων πολιτικής, τοπικής, θεσμικής και κοινωνικής εκπροσώπησης (Περιφέρεια, ΟΤΑ, Επιμελητήριο, Επαγγελματικές Οργανώσεις, Ιδιώτες κλπ), ευελπιστούμε στην συμμετοχή σας.
    Για την ΠΕ Άρτας Για τον Δ. Αρταίων Για το Επιμελητ. Άρτας
Ο Αντιπεριφερειάρχης                 Ο Δήμαρχος                          Ο Πρόεδρος
Ψαθάς Βασίλειος                 Παπαλέξης Ιωάννης                Παπάζογλου Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια: