Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Τσίκνισμα για την τρίτη ηλικία, Μασκέ τσικνο-party για την δεύτερη!!!!

    Κάτω απο αντίξοες καιρικές συνθήκες (χιόνι-παγετός)  η τρίτη ηλικία του Χωριού  το τσίκνισε   και φέτος, για έβδομη συνεχή χρονιά στην ταβέρνα της πλατείας στη Ροδαυγή.
    Στο γιορτινό τραπέζι που οργάνωσε ο...
Πολιτιστικός Σύλλογος παραβρέθηκαν οι φορείς του Χωριού και  αρκετοί κάτοικοι, οι οποίοι αφού δείπνησαν και ήπιαν  το σχετικό κρασάκι στην συνέχεια χόρεψαν μέχρι αργά το βράδυ με τους ήχους της Τοπικής Παραδοσιακής Κομπανίας του Βασίλη Γεραγόρη, που έπαιζε χωρίς μικροφωνική ενώ στο τραγούδι συμμετείχαν οι παρευρισκόμενοι.
    Ήταν μια ζεστή βραδιά με έντονο αποκριάτικο χρώμα, ταυτόχρονα όμως ζεστάθηκε και η καρδιά των ηλικιωμένων αφού βλέπουν οτι οι νεώτεροι τους νοιάζονται, τους τιμούν και τους σέβονται  με την διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων.
    Σε άλλο σημείο του χωριού, στον Ξενώνα ΝΗΣΙΣΤΑ οργανώθηκε Μασκέ πάρτι, κυρίως για τους νεώτερους της Ροδαυγής και των γύρω Χωριών. Η προσέλευση ήταν ικανοποιητική οι δε μασκαρεμένοι  νέοι ξεφάντωσαν με ευρωπαικούς και αποκριάτικους ρυθμούς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης μέρας.
   Η  rodavgiartas.blogspot.com εύχεται και του χρόνου!!!!!
















Δεν υπάρχουν σχόλια: