Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Βραδιά Εθελοντών.

Την περασμένη Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, θέλοντας να ευχαριστήσει τους εθελοντές της 8ης Γιορτής Κάστανου και Τσίπουρου τους προσκάλεσε σε Ξενώνα του Χωριού να δειπνήσουν, σε ατμόσφαιρα ικανοποίησης και χαράς για την μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης.

Παραβρέθηκαν περίπου 40 εθελοντές απουσίασαν όμως πάνω από...

1ο Συνέδριο Τουριστικής Ανάπτυξης Άρτας.

Το διήμερο 21 και 22 Οκτωβρίου 2016 το Επιμελητήριο Άρτας διοργάνωσε το 1ο Συνέδριο Τουριστικής Ανάπτυξης της Άρτας με την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου ενώ τον συντονισμό είχε ο Αρτινός δημοσιογράφος κ. Χρήστος Μέγας.

Άλλοι ομιλητές απηύθυναν χαιρετισμούς και άλλοι κατέθεσαν σοβαρές προτάσεις γύρω από το αντικείμενο του Συνεδρίου.
Η Ροδαυγή εκπροσωπήθηκε από επαγγελματίες, που έχουν σχέση με...

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Μαθήματα Παραδοσιακών Χορών.

  Σήμερα, 24 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19.30, ξεκινούν τα μαθήματα παραδοσιακών χορών του Χορευτικού Ροδαυγής (τελεί υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού μας Συλλόγου) στην αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας. Τα μαθήματα θα γίνονται δυο φορές την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 19.00 έως 21.00.
  Θα λειτουργήσουν τμήματα για αρχαρίους και προχωρημένους και θα διδαχθούν χοροί από όλες τις περιοχές της πατρίδας μας. 
     Χοροδιδάσκαλος θα είναι ο Γεώργιος Κομζιάς.

Μουσική στην ζωή των παιδιών της Ροδαυγής.

Οι μητέρες του Χωριού σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Ροδαυγής διοργανώνουν κάθε δεύτερο Σάββατο εκδηλώσεις, που στόχο έχουν την δημιουργική, εκπαιδευτική και ποιοτική απασχόληση των παιδιών τους.
   Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου Ο....

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Χιλιάδες επισκέπτες στην 8η Γιορτή Κάστανου και Τσίπουρου. Φωτογραφίες.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 8η Γιορτή Κάστανου και Τσίπουρου που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής  σε συνεργασία με τον Δήμο Αρταίων, την ΠΕ Άρτας, το Επιμελητήριο Άρτας, τους φορείς του Χωριού και με σύμμαχο τον....

O Φορέας Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Ροδαυγής.

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 και στα πλαίσια της συμμετοχής του στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Γιορτής Πουλιών σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας, ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου και.....

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Αίτηση βεβαίωσης για άδεια παραγωγής τσίπουρου.

Γίνεται γνωστό, ότι με την έναρξη της αποστακτικής περιόδου, από 11/10/2016 μέχρι και 10/12/2016 για το τρέχον έτος, οι αμπελοπαραγωγοί του Δήμου Αρταίων, οι οποίοι διαθέτουν έως ένα στρέμμα αμπέλια και επιθυμούν τη.......

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

8η Γιορτή Κάστανου και Τσίπουρου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής " Η Αγία Παρασκευή" σε συνεργασία με τον Δήμο Αρταίων, την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας και το Επιμελητήριο Άρτας, διοργανώνει την 8η Γιορτή κάστανου και τσίπουρου την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 στην πλατεία Ροδαυγής. Στην εκδήλωση συμμετέχουν ο Σύλλογος Γυναικών, το Σουμέσι και οι φίλοι του Άμμου.

Από την 11η ώρα θα προσφέρονται ψητά και βραστά κάστανα, μυρωδάτο Ροδαυγιώτικο τσίπουρο και τηγανίτες. Θα....